12 octombrie 2012

De inceput...

♥ Hello!!! 

   M-am gandit ceva timp... si dupa ce am deschis o pagina pe Facebook dedicata relatiilor, am decis sa deschid si un blog pentru ca pagina nu isi face treaba asa cum mi-am dorit, asta insemnand ca am vrut sa fie o pagina mai speciala, cu destainuiri, cu sfaturi, cu discutii pe diverse teme (in ceea ce priveste relatiile), si am ajuns la concluzia ca este mai avantajos sa am un blog pentru ca in final la asta ma pricep cel mai bine (blogging) si pe langa acest lucru cred ca o sa va fie mai usor sa-mi scrieti pastrandu-va anonimatul.

   Va spun de la inceput ca nu sunt specialista in relatii, dar ma pricep cat de cat si ajutandu-va pe voi, ma ajut oarecum si pe mine, vreau sa invat de la voi si voi de la mine, vreau sa invatam impreuna daca se poate... tot ce se poate invata despre relatii.

    Am ajuns la concluzia ca relatiile sunt frumoase, dar sunt o adevarata "bataie de cap", insa vreau sa tineti minte doar atat: "Gandurile nasc sentimente." si cred ca acesta va fi subiectul pentru urmatoarea mea postare ca sa intelegeti mai bine despre ce este vorba.

Pana atunci, noapte buna iubaretii mei.

5 comentarii:

  1. Sooper. Ma bucur ca ai deschis acest blog...tare mult ! Iti urez succes cu el :) Abia astept sa citesc urmatorul articol :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult succes! Mie imi place si pagina de FB, dar ma bucur si de ideea cu blogul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. "Gandurile nasc sentimente" frumos citat,si in acelasi timp infiorator de real,imi e frica ;))

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de zis? Nu mai astepta! Acum ai ocazia!